lördag 1 november 2008

Kvällen igår!



Att börja kvällen med huvudvärk är väl inget som man vill göra men att umgås med goda vänner gör det ju i alla fall lite lättare att bära. Att komma hem till Christels mysiga hus med dito mysiga familj (denna kväll dock bara Louic, rättstavat?) är alltid lika trevligt.




Jag tycker att du aldrig ska skaffa annat än levande ljus i ditt vardagsrum Christel! Det blir så milt ljus för både kropp och själ. Efter genomgång av vad som skett sedan senast vi sågs så fick vi sätta oss till bords och avnjuta varm härligt mättande soppa, vin/vatten/cider och som pricken över i små naggande goda choklad fudge (?) med apelsin och grädde, Christel du är så DUKTIG och man blir lite avis på dig när du fixar till det så här gott för oss!





När vi ( Christel, Lotta, Mona, Susanne och jag) sedan släpper loss med att spela spelet "När och fjärran" så blir kvällen fulländad.
Konstig nog så kan man inte säga att spelet flyter på för vissa av oss, för endel tänker både högt och lågt (gärna en liten sångsnutt också) fast att det inte är deras tur att säga svaret, å vem kan det vara? Någon vill gärna ändra sig mitt i spelet och byta vilken tärningssiffra som passar bäst, å vem är det? Någon är lite deppad för fru Fortuna lyser med sin frånvaro så länge som möjligt, vem måntro är det? Sen finns det ju någon som gärna vill ha reda på om hälften av svaret är rätt innan det hela riktiga svaret är lämnat (gärna med lite förorättad min), vem kan denna ängel vara? Åsså är det ju sist men inte minst den som läser och uttalar de flesta frågor med ett så uruselt uttal så att frågorna måste läsas om ett flertal gånger, vem,vem,vem?








Inga kommentarer: