fredag 16 januari 2009

Inget går upp mot en Dajm!

Jaha, då sitter man här och trånar!
Skulle så gärna vilja ha en dajmstrut men det får nog bli vid ett annat tillfälle. Skulle ibland vara bra om man hade lite närmare till affären.
Nån flunsa blev det nog inte för mig denna gången, å jag är ju glad för det.
¤
Igår eftermiddag var jag hos Susie för en liten fika och uppdatering sedan vi sågs sist. Ibland kan det hinna gå endel dagar mellan träffarna, så då får man lite att gå igenom. Söt liten katt hade hon också fått. Verkligen en liten lurvig sak med tillhörande kam och stamtavla.
Choklad den stackarn fick bara hålla tillgodo med ett kex, han skulle nog bli överförtjust om han kom till Elna där bjuds det alltid på minst 3 kex till var hund.
¤
Kan ju nämnas att denna dag fredag ska vi ha fläskfile/bacon och potatismos till middag, om jag orkar - huvudet har inte riktigt gett med sig ännu.
¤
Nu när jag sitter här och skriver ligger Zol innanför tröjan på mig och sover. Rör jag mig för mycket så knorrar hon till. Verkligen en liten grulthund - om ni vet vad det betyder!
¤
Kom att tänka på -Tänk om jag skulle skriva endast om mina krämpor på en sån här blogg, vad seg och långrandig den skulle bli i så fall. Och det skulle bli längre än detta att läsa. Men det kanske skulle göra så att man mår bättre, ska ju vara bra att få ur sig allting. Tror faktiskt att jag håller mig till att skriva lite mer lagom om krämporna ändå.
¤
Nu ska jag försöka hitta något ätbart och få tyst på min mullrande mage.
Ha det så gott, ni som orkar läsa i min blogg!

1 kommentar:

Anonym sa...

ja jag brukar läsa den antingen det handlar om krämpor eller annat. Undrar om vi kommer att gå på bio snart.kram Mona